keuken expert aanbieding inclusief montage

 ACTIEDAGEN: 

keuken aanbieding


De Keukenwinkel van de expert

Ontdek de betoverende wereld van op maat gemaakte keukens bij Dé Keuken Expert van Nederland! Bij ons gaat het niet alleen om keukens leveren en plaatsen, maar om het creëren van unieke ruimtes die perfect aansluiten bij jouw stijl en wensen.

Wat ons echt onderscheidt, is ons baanbrekende All-in pakket. Een concept dat niet alleen uniek is in Nederland, maar ook al jarenlang zijn succes heeft bewezen. Als de enige keukenpartij in Nederland kunnen wij trots zeggen dat wij keukens van A tot Z kunnen leveren, renoveren en monteren. En het beste van alles? Wij bieden vooraf één duidelijke prijs, met garantie!

Bezoek onze prachtige showroom van maar liefst 1000 m² op de woonboulevard van Cruquius, vlakbij Hoofddorp. Laat je inspireren en beleef onze keukens van dichtbij in een sfeervolle omgeving. Ons gepassioneerde team staat klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden bij het realiseren van jouw droomkeuken. Waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek de perfecte keuken voor jou!


NIEUW: Whatsapp gemakkelijk & snel met ons team van experts

100% gratis advies van de expert !

Direct een keukenofferte via WhatsApp

Hulp bij inmeten en beoordelen ruimte 

Voor al je overige keuken- en interieurvragen

Whatsapp ons team van de Keuken Expert


Keukenrenovatie op maat

Beste montage en prijs garantie in onze winkel vol met keukens

Gegarandeerd vind je bij De Keuken Expert de laagste prijs voor jouw keukenrenovatie op maat, inclusief sloop- en montageservice en natuurlijk met alle benodigde materialen. Van stopcontacten verleggen tot de complete montage van je keuken: Wij doen het allemaal! Ons totaalconcept is uniek in Nederland en er zijn geen andere aanbieders die echt alles aanpakken tot aan de kleinste details.


Ons Expert team staat voor je klaar

Voor al je keuken-, interieur en/of montagevragen hebben wij de juiste mensen in huis om je te helpen. Doordat wij onderdeel zijn van een grotere groep met andere vakmensen, kunnen we je helpen van sloopwerk tot het compleet monteren van je droomkeuken!

Ons showroomteam staat voor je klaar in de keukenwinkel

Kleine goedkope keukens vind je in de keukenwinkel

Een complete

keuken voor de aller laagste prijs. Bespaar €2000,- op een complete basic keuken. Bekijk hier de keukens.


L-keukens vind je in de keukenwinkel

Een rijk uitgeruste  keuken van goede kwaliteit inclusief complete plaatsing door onze keukenexperts. Bespaar €4000,- op een comfort keuken. Bekijk hier de keukens.


Premium U-keukens vind je in de keukenwinkel

Een keuken met topapparatuur en veel mogelijkheden in de opstellingen, inclusief complete plaatsing door onze keukenexperts, vind je in de Premium Keuken All-in Deal. Nu €4500,- korting op al onze premium keukens!  Bekijk hier de keukens.


Design keuken met eiland vind je in de keukenwinkel

Royale keukens met kookeiland inclusief alle benodigdheden, vind je in de Royal Deal. Nu extra voordelig met €5000,- korting op alle Royal Deal keukens!  

Bekijk hier de keukens.
Keukens met korting tot €5000,-

Prachtige design keukens in onze winkel

Ontdek het ultieme gemak van onze revolutionaire Keuken ALL-IN Deal - een uniek concept voor een zorgeloze keukenervaring! Waarom is het uniek in Nederland? Omdat wij, als Dé Keuken Expert van Nederland, jouw droomkeuken realiseren met een ongekende mate van service.

Van het sloopwerk tot het aanleggen en verleggen van leidingen, kabels en meer, tot aan het volledig monteren van je keuken - binnen onze pakketten nemen wij echt alles voor onze rekening. Geen stress meer over het vinden van een loodgieter of elektricien op tijd, want wij beschikken over de beste vakmensen in eigen huis! Zelfs in wand- en vloerafwerking voorzien wij je compleet, dankzij onze veelzijdige bedrijfsgroep met diverse specialisaties.

Kies voor het ultieme gemak en ontdek de verschillende mogelijkheden van onze All-in pakketten voor jouw complete keuken. Maak een einde aan het gedoe en laat ons jouw keukenwensen verwezenlijken!