· 

Keuken transformatie in Zeist

Bij De Keuken Expert hebben we recentelijk een prachtige keukenrenovatie uitgevoerd. We begonnen met het verleggen van de water- en elektriciteitsleidingen om de nieuwe indeling mogelijk te maken. Vervolgens hebben we een nieuwe vloer en stijlvolle wandtegels geplaatst, die de ruimte een frisse en moderne uitstraling geven.

De kern van het project was de installatie van een strakke L-keuken in een elegante taupe kleur. Het design is modern en minimalistisch, met een strak werkblad en hoogwaardige apparatuur van het merk Inventum. Deze combinatie zorgt voor een functionele en stijlvolle keuken die aan alle wensen van de klant voldoet.

 

Het resultaat is een prachtige, functionele keuken die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Bij De Keuken Expert zijn we trots op ons werk en streven we ernaar om elke klant de perfecte keuken te bieden. Benieuwd wat we voor jouw keuken kunnen doen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!